Cum iti pot creste sansele de castig

Cum iti pot creste sansele de castig

Oamenii de pretutindeni joaca regulat la loto cu speranta ca biletul jucat de ei sa fie cel castigator. Cu totii ne-am dori sa existe o formula castigatoare care sa ne ofere siguranta ca, nu de fiecare data, ci macar o data la un anumit interval sa ne numaram printre norocosi. Suntem constienti ca loto 6/49 si toate celalalte variante adiacente sunt jocuri de noroc si daca acesta nu ne surade, nu vom castiga, insa acesta nu este un motiv sa nu incercam si totodata sa incercam sa ne crestem sansele de castig prin diferite modalitati auzite de la altii, citite de pe internet sau idei proprii.

Fiecare dintre noi are un numar norocos sau chiar mai multe. Foloseste-te de aceste numere pentru a-ti mari sansele de castig. Alege acele numere care inseamna ceva pentru tine, care stii ca ti-au purtat noroc in anumite situatii. Desigur, ca daca vei baga o singura data, acest lucru nu iti va garanta castigul, insa daca vei continua sa incerci cu siguranta va veni si ziua in care vei aparea pe lista castigatorilor.

O alta modalitate de mare ajutor, insa care nu iti garanteaza castigul este jucatul in echipa. Multi dintre jucatorii la loto opteaza pentru aceasta varianta. Se strang mai multe persoane, fac diverse variante, impart costurile, urmand ca si atunci cand vor castiga sa faca acelasi lucru. Fiind mai multe persoane, vor fi mai multe variante, mai multe bilete, deci mai multe sanse de castig. Atentie insa cu cine faceti echipa, pentru a nu intampina probleme in cazul impartirii castigului.

Nu te limita doar la 6/49. Loteria nu inseamna doar loto 6/49. exista si alte variante pe care le poti juca precum Noroc, loto 5/40, Joker, Noroc Plus sau Super Noroc, Pronosport, Prono-S, Loz Instant si multe altele. Poate nu vei castiga premiile cele mari sau sume imense, insa orice bilet jucat inseamna o sansa la castig. In fond, orice suma castigata este binevenita.

O alta varianta incercata de majoritatea jucatorilor este aceea de a urmari numerele extrase pentru a vedea care sunt cele care ies cel mai des. Desi toate biletele extrase sunt din acelasi material, au aceeasi dimensiune si aceeasi greutate, cand este vorba de numere, se pare ca unele sunt predispuse la a se repeta. Nu stim daca este real acest lucru sau doar este o varianta a unui jucator care a urmarit statisticile, insa este de luat in considerare.

Nu putem spune cu exactitate ca exista o anumita regula ce ar putea ajuta jucatorii la loto sa castige, insa orice idee este buna de luat in calcul. Daca la acestea se mai adauga si putin noroc, nu putem decat sa ne bucuram.


Lotonline

comments powered by Disqus