Investitie mica cu posibilitate de castig mare la loterie

Investitie mica cu posibilitate de castig mare la loterie

Toti dorim sa ne imbogatim peste noapte si nu e nimic mai simplu decat jocurile de noroc. Totodata vrem sa investim cat mai putin insa avem asteptari la castiguri cat de mari posibil. Cea mai usoara metoda este Loto, atat ca si procedura cat si din punct de vedere financiar. Cu o investitie de cativa lei, ai sansa de a castiga sume nesperat de mari. Insa care este cea mai eficienta metoda de a juca astfel incat sa si castigi? Iata cateva sfaturi si pareri adunate de la jucatori.

Joaca numerele tale norocoase. Fiecare dintre noi are un numar pe care il consideram norocos. In cazul in care nu aveti unul anume puteti verifca zodiacul. Fiecare zodie are un numar norocos, pe care il puteti folosi si la loto, poate se va dovedi a fi norocos.

Cumpara cat mai multe bilete. Desigur ca un numar cat mai mare de bilete achizitionat creste si sansele de a castiga. Odata cumparate trebuie doar sa astepti rezultatele si sa speri ca te vei numara printre castigatori.

Joaca numere de la numarul 31 in sus. Acest aspect nu iti ofera o garantie ca vei castiga, insa in general oamenii au tendinta sa isi puna mereu zilele de acestea fiind numere pana in 31. Insa pana la 49 mai avem destule numere care pot fi cele norocoase.

Grup de joc la loterie. Daca nu doriti sa investiti foarte multi bani insa vreti sa aveti cat mai multe sanse la castig, formati un grup cu prietenii vostri, puneti sume mai ridicate de bani si incercati mai multe variante de bilete. Nu uitati insa, ca la final, in caz in care veti castiga, castigul va trebuit impartit.

Joaca 5/40 sau lozuri razuibile. Desi cand auzi cuvantul loto gandul iti fuge automat la 6 din 49, aceasta nu e singura varianta. Altii se multumesc si cu castiguri mai mici si aleg alte variante de jocuri oferite de loterie. La urma urmei orice castig este binevenit.

Tine o evidenta a numerelor iesite. Poti urmari numerele care ies foarte des si cand iti vei face bilet poti opta pentru aceste numere. Exista posibilitatea ca acestea sa iasa iarasi. In urma unui studiu se pare ca printre numerele norocoase se numara : 23, 30, 33, 38, 40 si 48. Poti tine cont de acestea data viitoare cand vei merge la loterie.

Parerile sunt impartite. Existe studii de piata care spun ca pana si ziua in care bagi la loto ar conta. Desi ne-am dori sa putem spune exact care este cea mai buna varianta si cea mai sigura de a castiga, din pacate acest lucru este imposibil. Noi te putem doar sfatui ce sa faci, mai departe mai conteaza si cat de norocos esti.


admin

comments powered by Disqus