Loterie privata versus loterie de stat

Loterie privata versus loterie de stat

Nu exista persoana care sa nu fi bagat cel putin o data la loto. Toti suntem obisnuiti sa achizitionam biletele de la agentiile loto locale, unde, de asemenea ne putem informa despre modalitatile de joc si putem solicita informatii de orice fel referitor la si despre toate jocurile LOTO. Loteria Romana este detinuta de catre statul roman, acesta avand monopol asupra tot ceea ce tine de organizarea si exploatarea jocurilor de noroc in care se incadreaza jocurile loto, jocurile slot-machine, jocurile de noroc caracteristice activitatii cazinourilor, precum si jocurile de tip bingo.

In prezent, internetul este folosit de persoane de toate varstele, fie ca este vorba de o simpla cautare a unui sinonim, pentru retete culinare, pentru socializare, presa, cumparaturi, etc. Si cand vine vorba de jocuri de noroc, internetul are multe de oferit. Pentru multi dintre noi, pana si jocurile loto devin mai accesibile daca sunt accesate de acasa. Putem achizitiona bilete de pe site-ul online de LOTO, unde ca si la o loterie normala putem opta pentru varianta pe care o dorim, ne putem alege numerele dorite luand in considerare loteria ce dorim sa faca extragerea numerelor alese pentru noi. Insa, ceea ce difera de achizitionarea unui bilet din o agentie LOTO este aceea ca biletul cumparat online va apartine unei loterii private. O loterie privata nu are nimic de a face cu nici o alta loterie din lume, direct sau indirect. O loterie privata apartine de o anumita companie, fara a primi vreun comision de la vreo loterie pentru serviciile oferite, unde clientul nu isi cumpara un bilet ci se raporteaza la o anumita loterie ce va face extragerile numerelor loto pentru acesta, clientul urmand a compara numerele extrase cu cele alese de catre el pe biletul achizitionat online. Procedura in sine este una destul de simpla. Dupa ce ati optat pentru un anumit bilet, acesta va va fi trimis pe e-mail-ul personal cu toate detaliile aferente. Numerele extrase vor fi afisate in maxim 24 ore de la exragere, iar daca numerele pe care clientul le-a ales sunt extrase de catre loteria aleasa sa faca extragerea, clar acesta va fi castigator. Toate aceste date sunt trecute pe biletul online si in functie de varianta aleasa se poate castiga cu pana la 7 numere.

Suma totala se compune din fondul de bani acumulat din vanzarea biletelor pentru vanzarea respectiva. In cazul in care nu sunt castigatori la una dintre trageri castigul se va raporta la urmatoarea extragere, insa nu in mod oligatoriu, compania pastrandu-si dreptul de a decide daca va face publica pe site aceasta informatie. In cazul in care exista mai multi castigatori, suma totala se va imparti in mod egal intre acestia. Castigatorii isi pot revendica premiul in decurs de 12 luni calendaristice, din momentul primei notificarii a companiei de la care s-a achizitionat online biletul. La randul ei, compania dispune tot de o perioada de 12 luni calendaristice de la identificarea castigatorului pentru a vira intr-un cont suma castigata acestuia.

Clientul la randul lui are anumite obligatii, prima si cea mai importanta fiind ca acesta sa aiba minim 18 ani. Biletul este propriu si personal, nu poate fi transmis altor persoane, iar castigul nu poate fi revendicat de nimeni altcineva. Clientul are, de asemenea, obligatia de a comunica daca se numara printre castigatori, insa nu a fost instiintat. Biletul vine cu conditii de anulare, precum si cu acceptul achitarii anumitor taxe in caz de castig sau penalizari in caz de anulare intr-un anumit interval.


admin

comments powered by Disqus