Mituri desfiintate despre loto

Mituri desfiintate despre loto

Din dorinta de a castiga la loto ne facem diferite idei referitoare la modalitatile in care vom ghici numerele castigatoare. Desigur ca si internetul si sfaturile celor care au avut mai mult noroc ne hranesc conceptiile in urma carora ne imaginam ca exista o varianta sigura de a castiga.

Daca vei repeta la nesfarsit aceleasi numere sigur la un moment dat vor iesi. Nimic mai neadevarat. Jocul de loto presupune extragerea din urna a unui numar de 6 bile numerotate de la 1 la 49. Nimic nu iti poate garanta ca numerele puse de tine vor fi cele extrase. Asa cum exista totodata posibilitatea de a fi cele castigatoare. Insa nu este un lucru sigur, tine doar de noroc.

Daca voi pune numere care ies mereu sigur voi castiga. Si aici trebuie sa intervenim cu anumite observatii. Da, sansele de a iesi aceleasi numere sunt destul de mari, insa nici in acest caz nu se poate garanta nimic. Exista chiar studii de piata care arat ca unele numere precum 30, 33, 38 sau 40 sunt unele dintre numerele ce ies cel mai des cand apar rezultate la loto.

Daca bag la loto vinerea voi castiga. Mai mult ca sigur ziua in care vei allege sa joci la loto nu are nici o importanta. Multi cred ca daca vor achizitiona un bilet mai aproape de ziua extragerii automat vor fi mai aproape de castig. Vorbim totusi de o urna care alege aleatoriu 6 bile. Ordinea achizitionarii biletului nu are cum sa influenteze extragerea.

Daca joc zilnic voi castiga. Nimeni nu poate garanta castigul, insa intradevar sansele vor creste. Odata ce vei juca zi de zi, automar numarul biletelor va fi unul destul de mare, precum si sansele de a nimeri numerele norocoase.

In concluzie, exista o multime de mituri, de variante si de idei cand vine vorba de a face bani multi cu minimul de efort fizic cat si financiar. Daca vei intreba 10 jucatori la loto probabil vei afla 10 strategii diferite de joc si fiecare va considera ca aceea ii va aduce un castig la un moment dat. Cei pasionati de cifre probabil ca vor avea si diferiti algoritmi creati special pentru a ghici numerele norocoase si cu siguranta cred foarte multe in aceste variante.

Desi noi le numim mituri, in unele cazuri aceste variante chiar functioneaza, insa noi tindem sa credem ca cel care este vinovat de castig la final este norocul. Exista persoane mai norocoase sau mai putin norocoase. Insa niciodata nu vei sti in care dintre categorii te incadrezi pana nu vei incerca de cateva ori.


admin

comments powered by Disqus