Ghidul utilizatorului

Acest ghid vine in intampinarea utilizatorilor website-ului LOTOnline.ro dorind sa va oferim o serie de raspunsuri la intrebarile voastre.

1. Cine poate participa?

Sunt eligibile toate persoanele care au implinit deja varsta de 18 ani, indiferent de sex, religie sau nationalitate.

2. Ce trebuie sa fac sa particip?

  • Pentru a participa la jocul tip loterie pe website-ul www.LOTOnline.ro toti participantii trebuie sa-si compuna un bilet online care va fi validat doar in momentul in care plata este inregistrata in sistemul LOTOnline.ro

ATENTIE! Dupa completarea campurilor obligatorii veti primi pe e-mail biletul, insa daca nu ai efectuat plata biletului la loto, nu-l vei mai primi pe e-mail, acesta fiind anulat!

  • Tot ce trebuie sa faci este sa alegi tipul de bilet care-l doresti si sa completezi toate campurile cerute in formular, avand posibilitatea sa alegi diferite loterii nationale din intreaga lume care sa faca extragerea numerelor loto norocoase pentru tine. Unele loterii au posibilitatea alegerii mai multor numere loto norocoase pe bilet (7 pentru OZ Australia) sau alegerea numerelor loto norocoase dintr-un total de 59 sau 90 de numere (America si Italia).

3. Cum platesc biletul meu loto online?

1) Prin card de credit bancar: trebuie sa alegi unul dintre cei doi operatori ai nostri, si anume: MobilPay.


4. Cum stiu daca am castigat?

  • Toate biletele loto online sunt monitorizate si inregistrate. In eventualitatea unui castig, echipa LOTOnline.ro va lua legatura cu tine prin intermediul coordonatelor care le-ai comunicat in momentul completarii biletului. (Va recomandam ca acestea sa fie corecte).
  • Toate rezultatele loteriilor vor fi afisate pe website la sectiunea “REZULTATE Loto Azi”, unde puteti vedea numerele castigatoare.

5. Cui ma pot adresa daca am intrebari suplimentare?

  • In cazul in care nu gasiti raspunsul in acest ghid puteti sa intrebati echipa noastra direct de pe website, accesand sectiunea "QUESTIONS?" sau la sectiunea contact completand formularul. Veti primi un raspuns in maximum 7 zile lucratoare.

6. Pot sa vad biletele mele din trecut?

  • LOTOnline.ro va pune la dispozitie "Contul de Utilizator" din dreapta sus a paginii. Dupa inregistrare/autentificare poti sa vezi toate biletele care le-ati cumparat pana in acel moment.

   Mult SUCCES!