REGULI

VA RUGAM SA CITITI „TERMENI SI CONDITII” CU ATENTIE INAINTE DE A COMANDA DE PE ACEST SITE.

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1.1. Folosirea site-ului www.LOTOnline.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea la newsletter, folosirea serviciilor oferite de PWD COMPANY Ltd prin intermediul site-ului www.LOTOnline.ro implica acceptarea in totalitate si neconditionata a termenilor si conditiilor expusi mai jos. Prin urmare, se recomanda citirea cu atentie a sectiunii “Termeni si Conditii”.

1.2. Atentie: Folosirea site-ului www.LOTOnline.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

1.3. PWD COMPANY Ltd isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral “Termeni si Conditii”oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. Accesand pagina “Termeni si Conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, valabila si aplicabila la momentul accesarii.

2. Scopul urmarit

2.1. Scopul acestor “Termeni si Conditii” este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de PWD COMPANY Ltd prin intermediul site-ului www.LOTOnline.ro persoanelor fizice, servicii care consta in vanzarea de bilete online la joc de tip loterie, direct de pe site-ul www.LOTOnline.ro publicarea numerelor castigatoare de la mai multe loterii nationale din intreaga lume, organizarea de tombole si concursuri cu premii in bani sau obiecte, alte informatii din domeniul loto, loteriei si jocurilor de noroc tip loterie, stiri si informatii despre loto si loterie in general.

2.2. Pagina www.LOTOnline.ro contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, PWD COMPANY Ltd nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nici o obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in pagina LOTOnline.ro este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat PWD COMPANYLtd nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere de pe pagina LOTOnline.ro, utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

2.3. Intregul continut al Paginii LOTOnline.ro incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea PWD COMPANY Ltd si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Intregul continut al site-ului www.lotonline.ro este inregistrat la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) sub numarul de inregistrare A/00269/02.04.2013 si protejat de legea copyright-ului. De asemenea marca site-ului www.lotonline.ro este marca inregistrata la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) sub numarul de inregistrare M06186/27.09.2012 aceasta nu poate fi preluata, utilizata sau expusa total sau partial de catre terti fara acordul scris al proprietarului. Comentariile postate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand utilizatorilor site-ului www.LOTOnline, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Definitii

Utilizator-orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Pagina www.LOTOnline.ro fiind interesata de datele, informatiile, anunturile si/sau serviciile furnizate prin intermediul site-ului www.LOTOnline.ro precum si orice persoana fizica care achizitioneaza servicii furnizate de PWD COMPANY Ltd prin intermediul site-ului www.LOTOnline.ro sau se inscrie la Newsletter-ul siteului mai sus mentionat.

Furnizor -societatea comerciala PWD COMPANY Ltd, persoana juridica, cu sediul in VICTORIA, Aarti Chambers nr.102 MAHE SEYCHELLES inscrisa la registrul companiilor sub numarul 088426 capital social: 20.000 $ inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 172791, mail office@lotonline.ro

PWD COMPANY Ltd detine dreptul de proprietate deplina si folosinta a site-lui www.LOTOnline.ro si se numeste in continuare FURNIZOR.

Utilizatorii site-ului web LOTOnline.ro prin accesarea site-ului, sunteţi de acord să respectaţi toate condiţiile prezentate aici. LOTOnline.ro îşi rezervă dreptul de a efectua orice fel de schimbări la prezentul document. Astfel de schimbări intervenite, pot fi făcute, dar nu obligatoriu, publice utilizatorilor înscrişi prin e-mail, popup screen, sau vor fi amplasate în locuri vizibile pe site. In cazul în care nu veţi fi de acord cu schimbările intervenite la aceşti termeni, dumneavoastră (în calitate de utilizator) aveţi dreptul de a întrerupe utilizarea serviciului nostru în orice moment.

Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

3.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, PWD COMPANY Ltd are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii www.LOTOnline.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe siteul www.LOTOnline.ro sau inscrierea la Newsletter-ul site-ului.

3.2. PWD COMPANY Ltd este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 172791.

3.3. Orice persoana care acceseaza Pagina LOTOnline.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina LOTOnline, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca PWD COMPANY Ltd sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre PWD COMPANY Ltd prin intermediul Paginii LOTOnline.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina LOTOnline.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

3.4. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor, printr-o cerere expresa trimisa direct din pagina de contact a site-ului www.LOTOnline.ro sau la adresa de mail office@lotonline.ro PWD COMPANY Ltd se obliga ca in termen de maxim 30 de zile de la solicitare sa stearga toate datele utilizatorului din baza de date LOTOnline.ro

Condiţii de utilizare

1) In cazul în care achiziţionaţi un bilet (“biletul”) de pe acest site (“Site-ul” sau “Website”) sunteţi de acord să respectaţi toate condiţiile prevăzute în prezentul acord efectuat între dumneavoastră (“participantul”) şi LOTOnline.ro domeniu detinut de PWD COMPANY Ltd. ("noi").

In cazul în care nu sunteţi de acord cu “Termeni si Conditii” expuse aici nu faceţi achiziţii de pe acest site.

2) Avem dreptul de a schimba, adăuga sau scoate porţiuni din prezentul acord în orice moment. Dacă acest lucru se întâmplă atunci schimbările intervenite vor intra în vigoare imediat şi vor fi postate pe acest site.

3) Avem dreptul de a modifica, de a întrerupe sau suspenda orice aspect al site-ului în orice moment. Avem dreptul de a modifica, de a întrerupe sau suspenda disponibilitatea oricărei baze de date, conţinut, caracteristică sau produs al site-ului. Avem dreptul de a impune limite cu privire la caracteristicile, inclusiv serviciile, utilizarea sau restricţionarea accesului dumneavoastră la anumite porţiuni sau la întregul site fără vreo notificare sau obligaţie.

Descrierea serviciilor:

1. D-voastra achizitionati un bilet de pe site-ul LOTOnline.ro unde, dupa ce ati ales varianta de bilet va alegeti numerele dorite in functie loteria care o alegeti sa faca extragerea numerelor pentru d-voastra. Dupa ce ati finalizat alegerea numerelor loto principale puteti sa alegeti OPTIONAL si numerele NOROC, care va pot aduce castiguri suplimentare sau pentru anumite loterii numerele NOROC contribuie chiar la castigarea ”Potului cel Mare”! Atentie! prin intermediul acestui site www.LOTOnline.ro NU cumparati bilete la loteriile afisate pe site, ci cumparati un bilet propriu al PWD COMPANY Ltd organizatorul jocului de tip loto desfasurat online prin intermediul site-ului www.LOTOnline.ro care este o Loterie Privata!

2. Vi se aduce la cunostinta faptul ca PWD COMPANY Ltd (noi) NU avem nici o legatura, directa sau indirecta cu vreo loterie, oriunde în lume. De asemenea dorim sa mentionam ca noi NU „vindem” bilete la vreo loterie oriunde in lume alta decat www.LOTOnline.ro care este o Loterie Privata, proprietate deplina a PWD Company Ltd! NU participam la obtinerea câstigurilor si nici NU primim vreun comision de la vreo Loterie pentru exercitarea acestui serviciu.

3. Veti primi un e-mail in momentul in care ati compus biletul d-voastra. Acest e-mail va contine în mod normal detaliile cu care ati completat biletul LOTOnline.ro

4. Va vom notifica, in mod obligatoriu, în cazul unor eventuale câstiguri.

CASTIGURILE:

Fiecare participant la LOTOnline.ro are sanse de castig.

Castigul - ”Potul cel Mare” reprezinta 60% din "Suma Totala" + 1000,00 US$, "Suma Totala" este formata din fondul de bani adunat din totalitatea biletelor vandute pentru extragerea in cauza. In cazul in care nu sunt castigatori in decursul unei trageri Castigul poate sa se reporteze pentru extragerea viitoare dar, nu in mod obligatoriu. Aceasta suma va fi calculata de catre compania noastra si nu in mod obligatoriu va fi facuta publica pe site-ul www.LOTOnline.ro

Pentru fiecare loterie in parte se ofera castiguri separate pentru numerele ghicite pe bilet, de la 2 la 7 numere loto ghicite, in functie de loteria aleasa, premiul poate sa difere. Gasiti toate premiile oferite in sectiunea REGULI din formularul de bilet al fiecarei loterii.

Distribuirea fondurilor colectate/biletele castigatoare:

In cazul in care sunt mai multi castigatori de ”Potul cel Mare” suma se imparte in mod egal intre acestia.

In cazul in care sunt mai multi castigatori cu si 5 numere loto ghicite pe bilet, suma se imparte in mod egal intre acestia! Pentru toti castigatori cu procent din ”Potul cel Mare” suma v-a fi impartita in mod egal intre acestia,de exemplu pentru un castig de 25% din ”Potul cel Mare” acesta v-a primii 25% din Suma Totala - obtinuta din vanzarea biletelor pentru extragerea in cauza + 25% din 1000,00 US$(250,00 US$)

Castigatorii au la dispozitie 12 luni calendaristice pentru a-si colecta castigul, din momentul primei notificari venite din partea PWD COMPANY Ltd.Totodata compania PWD COMPANY Ltd are la dispozitie maxim 12 luni calendaristice, din momentul identificarii participantului castigator, pentru a livra castigul in contul IBAN indicat de acesta.

Cu toate acestea, sa fiti constienti de faptul ca:

a) Sunteti responsabil în cele din urma sa ne anuntati în cazul în care sunteti câstigator.

b) În cazul in care sunteti castigator va trebui sa furnizati un document de identificare(daca va e cerut) cat si un cont bancar IBAN - deschis la o banca in Romania, pentru livrarea premiului.

Urmatoarele detalii descriu procedurile normale de desfasurare a modului de vanzare a biletelor pe site-ul www.LOTOnline.ro

Exemplu:

a) D-voastra achizitionati un bilet pe site-ul www.LOTOnline.ro (bilet care va fi trimis pe e-mail-ul furnizat de d-voastra in momentul completarii formularului de bilet)

Aceasta presupune sa alegeti o loterie a unei tari, dintre acelea puse la dispozitie de www.LOTOnline.ro, loterie care sa faca extragerea numerelor loto pentru dumneavoastra.

ATENTIE! Nu cumparati un bilet la aceasta/e loterie/i, ci doar va raportati la ea (loteria/iile aleasa/e de d-voastra fac extragerea numerelor loto norocoase pentru d-voastra) daca ati ales Italia, Loteria Italia – SuperEnalotto va furniza numerele loto care o sa le comparati cu cele de pe biletul d-voastra LOTOnline. Prin aceasta metoda LOTOnline.ro elimina orice suspiciune legata de corectitudinea extragerii numerelor loto! Biletul il cumparati de la PWD COMPANY Ltd, care detine dreptul de proprietate a site-ului LOTOnline.ro care este o Loterie Privata, dar extragerea o face Loteria Italia SuperEnalotto, care nu are nici o legatura directa cu biletul cumparat de d-voastra pe site-ul www.lotonline.ro In cazul unui eventual castig acesta este furnizat 100% de PWD COMPANY Ltd ci nu de loteria/iile care au facut extragerea numerelor( in acest exemplu SuperEnalotto – Italia) acestea ne avand nici o legatura directa cu site-ul www.LOTOnline.ro

b) Unele loterii din cele afisate pe site au de obicei 2 extrageri saptamanale, biletele vandute sunt raportate la cea mai apropiata extragere viitoare ( pe site e afisat timpul ramas pana la cea mai apropiata extragere) Numerele extrase vor fi afisate pe site-ul www.LOTOnline.ro in maxim 24 ore de la finalizarea extragerii.

c) In cazul in care numerele alese de d-voastra sunt extrase de loteria pe care ati ales-o pe bilet sa faca extragerea numerelor loto norocoase pentru d-voastra sunteti castigator.

d) Puteti sa castigati cu 1,2,3,4,5,6 si 7 numere loto norocoase ghicite pe biletul d-voastra in functie de varianta de bilet aleasa si de loteria care face extragerea loto pentru d-voatra.

e) Numerele de pe biletul d-voastra pot fi extrase doar de loteria/iile tarilor care le-ati ales d-voastra sa faca asta si sunt scrise pe biletul primit pe e-mail de la LOTOnline.ro

f) PWD Company Ltd poate oferi si alte premii in bani sau obiecte independent de cele stabilite de castigurile enumerate anterior.

g) PWD Company Ltd poate genera bilete loto personalizate, independent de formatul standard al biletelor ale caror numere loto sunt extrase de loteriile nationale.

TERMENI DE PARTICIPARE

1. LEGALITATE: Acesti termeni si conditii sunt valabile doar în cazuri legale. Sunteti responsabil de a va asigura de faptul ca este perfect legal sa utilizati acest serviciu în tara dumneavoastra.

2. ELIGIBILITATE: Toti participanti trebuie sa aibe vârsta de minim 18 ani.

3. POSESIUNE: Dumneavoastra, în calitate de utilizator sunteti unicul posesor al biletului de loterie si al câstigurilor intervenite din biletele d-voastra.

4. TRANSFER: Biletul d-voastra nu este transferabil si nu este transmisibil.

5. TAXE: Dumneavoastra, în calitate de participant sunteti în totalitate raspunzator de plata taxelor asociate cu veniturile receptionate ca rezultat al cîstigurilor la acest joc.

6. TAXE SI ANULARI:

Prin achizitionarea unui bilet, prin prezenta sunteti de acord cu impunerea de taxe pentru cardul de credit, pentru toate taxele de bilet precum si pentru orice bunuri si/sau servicii care apartin sau care au legatura cu acest site. Aveti dreptul de a anula biletul în orice moment, dar cu maxim 24 de ore inaintea tragerilor. Va vom returna suma neutilizata a oricarui bilet anulat de d-voastra minus 10% costuri de administrare a contului(comisioane bancare survenite in urma operatiunii) cu exceptia cazului în care biletul este anulat automat dupa tragere.

Biletul va mai fi anulat automat daca nu primim confirmarea de plata a acestuia cel mai tarziu cu 1/2 ora inaintea extragerii numerelor.

7. TERMENII ACORDULUI:

Prezentul Acord va intra în vigoare în momentul în care va fi achiziţionat un bilet de pe siteul LOTOnline.ro în numele d-voastra şi va continua să fie valabil până în momentul în care biletul este anulat de catre d-voastra sau este anulat automat dupa extragerea numerelor loto. Biletele loto sunt anulate automat dupa extragerea loto a loteriei la care acestea fac referinta, in cazul in care nu aveti necesarul de numere loto castigatoare pentru a fi premiati, sau anulat automat din motivele expuse mai sus.

8.CÂŞTIGURI:

a) Toate câştigurile vor fi supuse secţiunii “Descrierea Serviciilor” de mai sus. Vom încerca să aflăm imediat ce aţi câştigat şi va vom instinta prin intermediul unui e-mail sau telefonic, in acelaşi timp vă vom solicita instrucţiuni în legătură cu ce doriţi să faceţi cu suma câştigată. Dacă nu ne contactaţi în acest sens în termen de 12 luni calendaristice(scurse de la prima notificare scrisa), toate câştigurile vor fi creditate în contul companiei PWD COMPANY Ltd fara sa mai puteti sa va retrageti banii considerandu-se ca ati renuntat la ei. Compania PWD COMPANY Ltd se obligatia sa se asigure ca d-voastra ati luat la cunostinta de faptul ca sunteti posesorul unui (sau mai multe) bilet/e castigator/are si stiti cu exactitate suma care ati castigat-o.

b) Nu vom fi responsabili de câştigurile necolectate.

c) Colectarea castigurilor se face doar personal pe baza unui act de identitate valabil (daca va este cerut) si un cont IBAN (deschis la o banca in Romania) pe numele d-voastra trimis pe e-mail catre LOTOnline.ro care la randul sau va trimite in scris confirmarea transferului in contul IBAN ( deschis la o banca in Romania) furnizat de d-voastra pe e-mail.

d)Vă vom informa privitor la sumele câştigate.

e) In cazul unui castig al unui premiu in obiecte acesta va fi inmanat castigatorului personal sau prin intermediul unui curier rapid la adresa furnizata in scris de catre castigator.

f) In baza unei intelegere a PWD Company Ltd si castigatori, premiul poate fi livrat la un interval de timp agreat de cele doua parti, dar niciodata mai lung de 12 luni calendaristice.

10. INFORMAŢII ERONATE:

În cazul în care sunt trimise informaţii eronate unui participant,datorate sistemului operational sau a altor cauze tehnice,participantul nu va avea dreptul la căştigurile care reies din informaţiile eronate. Va avea doar dreptul de a obţine pretul pe care la platit la achizitionarea biletului.Participantul trebuie să ne informeze imediat dacă a primit informaţii eronate. ASTFEL PARTICIPANTUL RENUNŢĂ LA ORICE ACŢIUNE ÎMPOTRIVA NOASTRĂ, BAZATĂ PE PRIMIREA DE INFORMAŢII ERONATE. De-asemenea,daca programul loteriilor este modificat de catre loteriile nationale care sunt de referinta pe siteul www.lotonline.ro si extragerile au loc mai devreme decat inchiderea vanzarilor de catre PWD Company Ltd iar clientul poate sa-si compuna un bilet pentru o extragere deja efectuata, presupunandu-se ca are deja cunostinta de numerele extrase de loteria pe care o alege sa faca extragerea pentru biletul sau, acest bilet: VA FI ANULAT! Posesorul biletului primeste contravaloarea biletului dar, FARA SA AIBE DREPTUL DE A SOLICITA VREUN CASTIG PENTRU BILETUL IN CAUZA!!!

11. FORŢA MAJORĂ:

Nu vom fi responsabili de nerespectarea sau întârzierea în indeplinirea unei obilgaţii, conform prezentului act, inclusiv dar nefiind limitată la achiziţionarea biletelor pe www.LOTOnline.ro sau la colectarea câştigurilor, în cazul în care neîndeplinirea obligaţiei se datorează unor factori independenţi de voinţa umană, cum ar fi catastrofe naturale, evenimente climatice sau alte asemenea circumstanţe, acţiuni ale oricărei comisii sau organizaţii din domeniu, ale conducerii federale, statale şi locale, viruşi electronic, stare de război, suspendarea sau reducerea frecvenţei transporturilor, suspendarea sau reducerea vitezei Internetului sau ale altor reţele, ori din oricare alt motiv independent de controlul nostru sau cel al agenţilor, respective angajaţilor noştri.

12. JURISDICŢIE ŞI LEGEA APLICABILĂ:

Părţile sunt de acord, în mod special, că prezentul Acord a fost întocmit şi va fi guvernat de legile Republicii Seychelles şi se va supune jurisdicţiei tribunalelor Republicii Seychelles în scopurile menţionate în prezentul document.

Garantia informatiilor:

MATERIALELE DE PE ACEST SITE SUNT OFERITE “CA ATARE” ŞI FĂRĂ NICI UN FEL DE GARANŢIE, FIE EXPLICITE SAU IMPLICITE , INCLUSIV, DAR FĂRĂ ASE LIMITALA GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, UTILIZATE ÎNTR-UN ANUMIT SCOP ŞI NEÎNCĂLCATE.NU GARANTĂM PENTRU ACURATEŢEA, TOTALITATEA SAU UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DIN CADRUL ACESTUI SITE. NU GARANTĂM CĂ FUNCŢIILE SAU INFORMAŢIILE CONŢINUTE ÎN MATERIALELE DISPONIBILE PE ACEST SITE VOR FI NEÎNTRERUPTE SAU FĂRĂ ERORI. DUMNEAVOASTRĂ VĂ ASUMAŢI COSTURILE SERVICIILOR NECESARE, DE RECTIFICARE SI MODIFICARE.

IN NICI UN CAZ, INCLUSIV DAR CARE NU SE LIMITEAZĂ LA NEGLIJENŢĂ, NOI NU VOM FI RĂSPUNZĂTORI PENTU ORICE DAUNE SPECIALE SAU SEMNIFICATIVE CARE REZULTĂ DIN UTILIZAREA SAU DIN INCAPACITATEA DE A UTILIZA SITE-UL, SAU INFORMAŢIILE DIN CADRUL ACESTUI SITE, CHIAR DACĂ NOI SAU REPREZENTANTUL SITE-ULUI NOSTRU A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA ACESTOR DAUNE.

IN NICI UN CAZ NOI NU AVEM RĂSPUNDERE TOTALĂ FAŢĂ DE PAGUBELE, PIERDERILE ŞI CAUZELE APĂRUTE DATORITĂ ACTIUNILOR (FIE IN CADRUL ACORDULUI SAU ALTFEL) CARE DEPĂŞESC SUMA PE CARE NE-ATI ACHITAT-O LA ULTIMA ÎNSCRIERE PENTRU PRODUSELE ACHIZITIONATE PE ACEST SITE.

LEGEA IN VIGOARE NU POATE EXCLUDE APLICAREA GARANTIILOR IMPLICATE SAU RESPONSABILITATEA LIMITATĂ, MENTIONATE MAI SUS, ASTFEL CĂ EXCLUDERILE DE MAI SUS NU SUNT APLICATE IN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ.


PWD COMPANY Ltd


www.LOTOnline.ro